1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Låt rinna av väl och gör under tiden en dressing på ingefära, vitlök, citronsaft och olja. När det är dags att servera dekoreras salladen med kärnorna från granatäpplet
Ringla över olja och vinäger, blanda runt ordentligt - smaka av med salt och peppar. Nykokt färskpotatis - lagom för 4. 2 dl urkärnade svarta oliver. Nykokt färskpotatis - lagom för 4. 2 dl urkärnade svarta oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.