Dip

Dip

Caesardressing utan sardeller eller ansjovis

Caesardressing utan sardeller eller ansjovis

0,5 dl kapris. 1 tsk dijonsenap. 1 stor eller två små äggulor. 1 vitlöksklyfta. 1 tsk worcestershiresås (obs innehåller ansjovis så det är valfritt)
Klassisk ostfondue

Klassisk ostfondue

Instruktioner. Gnid in fonduegrytans botten och väggar med en delad vitlöksklyfta. Blanda den rivna osten med en msk maizena
Zeinas kalla bearnaise

Zeinas kalla bearnaise

crème fraiche. 1majonnäs. 1schalottenlök. 1vinäger, justera efter smak. 1dragon, torkad. 1persilja. 1senap, dijon eller vanlig
Kebabsås!

Kebabsås!

Blanda. 3 dl gräddfil. 2 dl cream fraiche. 3/4 dl fanta orange. 5 msk majonnäs. 1 krm cayennepeppar. 1-3 tsk sambal oelek
Halloumi med romanescosås

Halloumi med romanescosås

Lägg alla ingredienser i en skål. Mixa med stavmixer till en röra, späd med vatten om du vill ha en tunnare konsistens
Efterrätter till nyårs

Efterrätter till nyårs

Här kommer några söta tips. Vit kladdkaka med Kahlua. Har man glassvåffelstrutar hemma, blir det supergott och mortla och sedan bröa formen med det
Färskoströra med pumpafrön

Färskoströra med pumpafrön

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 5 dl pumpafrön 100 gram ruccola 4 dl crème fraiche 200 gram färskost , av philadelphiatyp 1 st citron(er) , saften 3 st vitlöksklyfta(or) , pressade 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Rostad blomkålsdip

Rostad blomkålsdip

Du kan också toppa dippen med de rostade citronskivorna. 1. Sätt ugnen på 250 grader vanlig ugn eller 225 grader varmluft
Lyxig tryffeldipp med krispiga chips

Lyxig tryffeldipp med krispiga chips

Servera dippen med lättsaltade chips. 1Dipp2 dl crème fraiche, 34 % 0,5-0,75 dl riven parmesan 0,5 krm salt 0,5 tsk tryffelolja
Kebabdressing som på restaurang

Kebabdressing som på restaurang

Jag har gjort många kebabsåser i mina dar, men den här är den som blivit godast. Kebabdressing som på restaurang
Susannes tsatsiki

Susannes tsatsiki

1. Blanda samtliga ingredienser, smaka av med salt och peppar
Morotssallad

Morotssallad

Morötter. 1Matolja. 1Salt. 1Peppar. 1Vitlökspulver. 1Matlagningsyoghurt. 1Morötter Matolja Salt Peppar Vitlökspulver Matlagningsyoghurt- Riv morötterna grovt - Bryn dem i matolja - Krydda med salt, peppar och massor av vitlökspulver
Kräftstjärtsröra

Kräftstjärtsröra

Kräftstjärtsröra. 1 januari 2016 @ 19. 28. 2 dl creme fraiche. 2 msk majonäs. 1 burk käftstjärtar, avrunna o hackade
Chili-Limesås

Chili-Limesås

6 msk crème fraiche. 13 msk majonnäs. 13 msk sweet chilisås. 13 tsk lime, rivet skal. 11 msk lime, saften av
Hummer och romsås

Hummer och romsås

2 dl crème fraiche. 12 dl majonnäs. 12 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond. 150 g stenbitsrom, röd