Caesardressing utan sardeller eller ansjovis 0,5 dl kapris. 1 tsk dijonsenap. 1 stor eller två små äggulor. 1 vitlöksklyfta. 1 tsk worcestershiresås (obs innehåller ansjovis så det är valfritt) receptfavoriter.se
Klassisk ostfondue Instruktioner. Gnid in fonduegrytans botten och väggar med en delad vitlöksklyfta. Blanda den rivna osten med en msk maizena Cervera
Zeinas kalla bearnaise crème fraiche. 1majonnäs. 1schalottenlök. 1vinäger, justera efter smak. 1dragon, torkad. 1persilja. 1senap, dijon eller vanlig Svt
Kebabsås! Blanda. 3 dl gräddfil. 2 dl cream fraiche. 3/4 dl fanta orange. 5 msk majonnäs. 1 krm cayennepeppar. 1-3 tsk sambal oelek Mikaela C -
Var dags gröna mat - Pesto på ruccola och solrosfrö 125 gr ruccola. 1 dl riven parmesan. 1 dl olja. ½ dl solrosfrö. Salt och peppar. Mixa ruccola med parmesan, olja och solrosfrö Elsas Skafferi
Halloumi med romanescosås Lägg alla ingredienser i en skål. Mixa med stavmixer till en röra, späd med vatten om du vill ha en tunnare konsistens Matklubben.nu
Efterrätter till nyårs Här kommer några söta tips. Vit kladdkaka med Kahlua. Har man glassvåffelstrutar hemma, blir det supergott och mortla och sedan bröa formen med det Smaskelismaskens
Färskoströra med pumpafrön Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 5 dl pumpafrön 100 gram ruccola 4 dl crème fraiche 200 gram färskost , av philadelphiatyp 1 st citron(er) , saften 3 st vitlöksklyfta(or) , pressade 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet www.tasteline.com
Rostad blomkålsdip Du kan också toppa dippen med de rostade citronskivorna. 1. Sätt ugnen på 250 grader vanlig ugn eller 225 grader varmluft Svt
Lyxig tryffeldipp med krispiga chips Servera dippen med lättsaltade chips. 1Dipp2 dl crème fraiche, 34 % 0,5-0,75 dl riven parmesan 0,5 krm salt 0,5 tsk tryffelolja www.koket.se
Kebabdressing som på restaurang Jag har gjort många kebabsåser i mina dar, men den här är den som blivit godast. Kebabdressing som på restaurang Smaskelismaskens
Morotssallad Morötter. 1Matolja. 1Salt. 1Peppar. 1Vitlökspulver. 1Matlagningsyoghurt. 1Morötter Matolja Salt Peppar Vitlökspulver Matlagningsyoghurt- Riv morötterna grovt - Bryn dem i matolja - Krydda med salt, peppar och massor av vitlökspulver www.matklubben.se
Kräftstjärtsröra Kräftstjärtsröra. 1 januari 2016 @ 19. 28. 2 dl creme fraiche. 2 msk majonäs. 1 burk käftstjärtar, avrunna o hackade ericasmeny.blogg.se -
Chili-Limesås 6 msk crème fraiche. 13 msk majonnäs. 13 msk sweet chilisås. 13 tsk lime, rivet skal. 11 msk lime, saften av Touchoftaste
Hummer och romsås 2 dl crème fraiche. 12 dl majonnäs. 12 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond. 150 g stenbitsrom, röd Touchoftaste
Gott smör till buffén, parmesansmör... Gott parmesansmör till buffén, 25 personer. 300 gram smör, rumsvarmt. 3 dl färskriven parmesanost. 2 tsk flingsalt Hillas matprat
Dipp på ostbågar – enkelt recept 5 dl ostbågar/ostkrokar. 14 dl mjölk. 12,5 dl cheddarost 8riven) mittkok.expressen.se