Fördeg15 g rörsocker, strö 25 g jäst 125 g mjölk 190 g vetemjöl. 1Deg30 g rörsocker, strö 45 g äggula (3 ägg) 250 g vetemjöl 65 g smör, rumstempererat 100 g mjölk
Fördeg15 g rörsocker, strö 25 g jäst 125 g mjölk 190 g vetemjöl. Deg30 g rörsocker, strö 45 g äggula (3 ägg) 250 g vetemjöl 65 g smör, rumstempererat 100 g mjölk
1. Smula ner jästen i en bunke. Smält matfettet och tillsätt gräddmjölken. Låt det bli fingervarmt. Häll det över jästen och rör om så att den löser sig
1. Smula ner jästen i en degbunke. Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt det bli fingervarmt (37°). Häll det över jästen och rör om så att den löser sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.