Rör ner dulchedelechen och rör med en handvisp tills allt löst sig. Ojojoj, det här är nog den godast pannacottan jag ätit, medkaramelliserade pekannötter som har lite flingsalt i sig
Under min frånvaro här på bloggen har jag hunnit med att ta studenten vilket innebar att jag var tvungen att lämna tillbaka både dator och kamera som jag lånat från skolan
Vore mycket fräschare med bär & lite grädde…. Marmorera med en gaffel. Häll smeten i formen och se till att denfördelar sig jämnt, klicka ut dulchedeleche matskedsvis över smeten
Värm gräddmjölken och koka upp den och rör då och då (försiktigt så att den inte kokar över) Ta av från värmen och låt stå och svalna lite medan du vispar ägg och socker
Min kära vän från Brasilien använderkondenserad mjölk och dulchedeleche i nästan allt hon bakar och bjuder på, så jag har blivit väldigt inspererad på att baka med samma ingrediens
Det blev en riktigt mysig lördag som startademed en springrunda och lite frukost. Lunchen blev en enkel men god pastagratäng och till fikat/dessert blev detden här maffiga chokladkakan
Så jag fyllde halva plåten meddulchedeleche (kokad kondenserad mjölk) och toppademed havssalt. Tänkte dessutom att de skulle vara lätta att ta med sig på pendeltåget
Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp. Här kommer en favorit i repris från förra året, dessa förtjänar verkligen lite extra uppmärksamhet för finns det något godare än choklad och kola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.