Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Lite krispigare yta, krämigt inre som smakar vanilj och så mördegsbotten som man bara inte kan låta bli att älska
Smält smöret till toppingen och rör ihop tillsammans med havregryn och socker. Till helgens picknick bakade jag grymt goda muffins, som jag improviserade ihop och gärna vill tipsa om
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Därefter toppade jag muffinsen med en smultopping och vips blev det nästan som en liten blåbärspaj. Vi fick gäster i helgen, ni vet lite sådär ”jisses-vi-ska-få-gäster-och-de-kommer-om-en-timme”-gäster
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Vi börjar med en helt fantastiskt enkel, och lika fantastiskt god, frukost. På morgonen delar du dina overnight oats i två och blandar ner vanilj i den ena, och kakaopulver i den andra
Mera bär…här kommer ytterligare ett recept med bär, muffins med hallon- och blåbär. Om du inte har färska bär så går det lika bra med frysta, blanda då bara bären med lite potatismjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.