Jag har gjort den i så många år och har ännu inte smakat någon godare. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Blanda i den grovt rivna parmesanen och smaka av med salt och peppar. Brödet får klart göras samma dag, men vik-vila-brödet är ett smidigt bröd och otroligt luftigt och gott
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Det ska bli så otroligt skönt med en lugn och skön kväll
Ibland måste man lägga alla måsten åt sidan och bara vara och det har vi gjort den här helgen. Lugnt och skönt, bakat, ätit ute och tittat på film och haft det allmänt mysigt
Både citronen ochdenvitachokladen kommer fram på ett mjukt och krämigt sätt och texturen är precis som jag vill ha fondanten nämligen ett mjukt och saftigt yttre som håller det krämiga inre på plats
Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Babi Guling, även kallad Suckling Pig, en rätt som är speciell för Bali ochden mest berömda. Nu har turen kommit till maten vi satte i oss på vår semester, och naturligtvis även dryckerna
Det är gott med något lite syrligt till den söta mjölkchokladgräddenoch kakan. Under årens lopp har jag bakat många olika tårtor, varianter på varianter, och de har ärlig talat inte altid levt upp till mina förväntningar
GyldeneFredens grundare och förste krögare Petter Hellberg övertog namnet från en äldre källare. Restaurangen har varit ett populärt tillhåll för kulturpersoner som Jussi Björling, Carl Michael Bellman, Evert Taube, Cornelis Vreeswijk och Fred Åkerström
Men skam den som ger sig heter det ju och eftersom vi gärna vill lära oss och bli bättre och bättre på matlagning så bestämde vi oss för att ge det en chans till
Har du en bakspade så skjutsa in brödet direkt i ugnen, har du ingen sådan så funkar det bra att ta ut den varma plåten ur ugnen för att sedan vända över degen och sedan skjutsa direkt in i ugnen igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.