Jag har en hel lista på saker jag vill göra när jag reser tillbaka - en del saker kommer att få vänta till jag reser med större barn men här kommer inspirationtill er som ska göra Vietnam och intevillmissa något
Glöm inte salt & peppar. Svårt att komma på vaddu/niskall äta tillmiddagikväll. Dra pannan från plattan oc blanda i keso och fyll sen röran ipajskalet som nu svalnat lite
Som ni säkert förstått så älskar jag lakrits, helst saltlakrits. Alla tre rätterna var enormt goda och laxen var något enastående så om dugillarlakrits, passa på att gå och avnjut denna meny
Vad säger ni om en långpanna med dessa sega rabarberrutor som Systrarnas drömmar bjuder på. Men nu skaviinte prata väder utan bakning, mittfavorit ämne
Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vaddugillar. Laga för mycket och frys in någon låda så du kan plocka fram en kväll när duinte orkar laga något
Vad händer i kylen. Men om duvill att din avokado ska mogna så skaduinte ha dem i kylen. Avokado kan förvaras i kyl om du köper den mogen men intevill använda den direkt
Vaddu än är på humör för. Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraicheblandningen. Bryn fläskfiléeni stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléeni en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraichernatillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.