Därför var det givietvis dags för juliga cakepops med lite vintertema. Här är det bara fantasin som sätter gränser, det är bara att go bananas med strössel, choklad och godis
Det var en av framstekarna som behandlats med största omsorg. Vi är väldigt nöjda med resultatet, så här fantastisk gott, mört, saftigt och smakrikt kött kan man inte få större från större charkuterier
Förra året plockade jag i alla fall blommor med intentioner att göra saft av dem. Sedan har du den vackraste saften du kan tänka dig och smaken, den är sommar på flaska och inte alls parfymig
Bresaola med attityd. Den ville inte torka ordentligt nu under vintern. I samband med att jag tog hand om fåret vintern 2010 så gjorde jag mocetta av en av stekarna. Efter 9 dagars insaltning så sköljde jag av köttet med vitt vin, kryddade med krossad svartpeppar och stoppade sedan i tubigrip
Jag ska på en gång varna er för bröd receptet, jag höftade totalt, om ni inte känner er så bekväma med att höfta fram deger använd ett pitabrödrecept eller dylikt
Mosa osten och blanda med resten av ingredienserna. Servera varm med en sked av chevréröran överst. Smaka av med salt och peppar och låt stå i kylen i ca 2 timmar innan servering
Lammlägg eller annat lammkött gärna med ben. Går även bra med lammgrytbitar. Börja med köttet. Ta en stor kastrull, lägg i köttet och kryddorna och täck sedan med vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.