Pensla med olja, citron och persilja eller helt enkelt med vanlig grillolja. Grönsaks- och halloumispettPaprika i skivorZucchini i långa strimlor gjord med osthyvel eller i slantarCocktailtomaterHalloumi-ost i kuberTrä upp alla grönsaker och osten på spett
Smeta in köttet med lite olivolja och häll över rubbingen och platta in kryddorna med händerna. Börja med att rensa revbenen, dra bort membranet på baksidan, se hur man gör i mitt inlägg HÄR
Hittade fina entrecot(er) med ben, ekolgiska biffar och tunnskivad högrev. Innan du ska grilla så ”duttar” du köttet med lite hushållspapper för att ta bort den vätska som saltet dragit ur
) Sist köttkvarnen och korvhornen monterades på köksmaskinen resulterade det i chorizo som i sin tur hamnade på en mixed grilltallrik där det fick sällskap av potatissallad med olika sorters salladsblad, en skiva grillat lamm, en bit revben och kall tomatsås
Middagen bestod av grillad fläskfilé som var fylld med marinerade vitlöksklyftor och sedan baconlindad, grillad gul lök, rostad färskpotatis, coleslaw och en grym sås
Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Jag tror inte att jag är ensam om att få vårkänslor när solen skiner, och eftersom jag älskar glass, och hade grädde som gått ut i kylen fick det bli detta idag
Trä upp köttet på spett tillsammans med citronbitar och grön paprika. garnera med basilikablad. Grillfesten hölls hemma hos min svägerska Eva-Lena och hon stod för spett och tzatziki och jag gjorde potatissalladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.