Västerbottenspaj med kantareller
Kardemumma Gumman
Kardemumma Gumman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 150 g smör
  • 4 dl mjöl
  • 2 msk kallt vatten
  • 0,5 tsk salt
  • 1 l färska kantareller
  • 2 dl frysta
  • 4 ägg
  • 1,5 dl crème fraiche eller gräddfil
  • 2. Forma den till en ”klump” och ställ den svalt i 30-40 minuter
  • 3. Värm ugnen till 200 grader, kavla ut pajdegen så att den täcker botten och kanterna på pajformen. Förgrädda i 10-15 minuter
  • 4. Bryn delade kantarellern och den hackad lök gyllenbrun.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.