När jag inte vet vad jag ska laga för middag brukar det sluta med att jag gör någon form av varm macka, gärna med getost eller som varianten på bilden här under - med svamp
Smaka av med salt och peppar. parmesanost, rikligt med finriven. 200 g skogssvamp blandad, rensad och nedskuren neutral olja och smör till stekning 1 msk schalottenlök, finhackad 0,5 dl vispgrädde salt svartpeppar 4 skivor surdegsbröd parmesanost, rikligt med finriven persilja, hackad
Blanda ihop yoghurt och chevré och smaka av med salt och peppar, låt även den vila en stund. Skär champinjonerna i mindre delar och smörstek dem tillsammans med trattisarna, hackad lök och persilja
MenySvamptoastTjälknölmed rotfruktsgratängNyponpannacottaFörrätten var en enkel historia med stekt svamp och charlottenlök i rikligt med smör på stekt vitt bröd
Stek svampen i en stekhet järnpanna med lite smör i botten. Är fortfarande lite halvseg efter konferensen på jobbet (trots att vi tre minipensionärer d
Svamptoastmed brieost. Sen får jag ofta frågan vad vi gör med all mat som vi fotar. På buffébilden finns bakad rödlök, bär med italiensk maräng, krämig vitkålssallad, potatissallad med rädisor och massa riven pepparrot, rostad majssalsa, lättbakad sparris och morötter, sallad med fetaost och spenat, nötbröd och en kikärts & nötröra
svamptoast, tjälknöl med rotfruktsgratäng och nyponpannacotta. Periodiskt system med druvor. När jag slötittade runt på nätet en dag hittade jag ovanstående - ett periodiskt system med druvor
svamptoast, tjälknöl med rotfruktsgratäng och nyponpannacotta. Periodiskt system med druvor. När jag slötittade runt på nätet en dag hittade jag ovanstående - ett periodiskt system med druvor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.