Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Har du nyss hittat hit så kan du läsa mer om mig och min hälsoresa här. Snart är bloggen uppe i 7 miljoner visningar, så intresset för min typ av naturligt god mat att njuta av har verkligen varit stor de här åren. Ja, så enkelt var det då för 10 år sen, jag har försökt fortsätta på den enkla vägen, så att alla ska kunna laga mina recept, oavsett förkunskaper i köket
Mycket har hänt under dessa två år. Vi har testat så mycket olika rätter. Allt har inte kvalat in på bloggen, en del av smakskäl och en del för att maten helt enkelt inte varit tillräckligt snygg
Jag har varken blivit rik eller berömd på kuppen (det förväntade jag mig inte heller. ), och inte har jag väl alltid fått så mycket gensvar som jag kanske hade hoppats
Under åren har vi haft några gästskribenter som kompletterat våra inlägg. Maria har sedan dess verkligen delat med sig av allt från vardagsrecept till resetips
det har blivit några inlägg sedan dess och har nog tänkt det ska. Jag tycker smaken är helt OK och har man inget val pga sjukdom då är det ett fullgott alternativ
Häll i vinet, som Du kokar tills det har reducerats till hälften. Rör om tills sockret har löst sig. Viktor Emanuel (II), Camillio de Cavour, Guiseppi Garibaldi är namnen på tre herrar som kom att ha avgörande betydelse för Italiens enande 1861
Jag har kanske tappat räkningen på antalet cupcakes men idag får jag faktiskt fira. Så eftermiddagen har inneburit mkt pyssel med att få igång den nya designen och en himla massa cupcakesätande
Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
På bara ett år har det hänt en del och jag ökar antal läsare hela tiden. Jag ligger på Nouws matbloggstopplista till och från, jag har ett samarbete med BookBeat och kanske även en bloggflytt på gång
En stor dag för oss och tiden går visst fort när man har roligt. Gubbelille har redan påbörjat den nya arbetsveckan med ett kvällspass så ikväll har frugan själv experimenterat i köket med fläder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.