Tillsätt grädde och hetta upp soppan. Jordärtskocka välkommen i mitt kök. Det var första gången jordsärtskocka äntrade vårt kök, men absolut inte sista
En hel del bra och handfasta tips på hur man ska känna att degen har körts tillräckligt länge (glutentest), vad som är skillnaden på en surdeg, fördeg och bortgörning osv
Knåda ihop degen som blir över, kavla ut den igen och stansa ut nya rundlar. Alfajores är en typisk sötsak som finns överallt i Chile, i varenda gathörn och konditori men kanske framför allt i hemmen i en hembakad version som enligt mig är de godaste
Här hittar du mitt bidrag som jag gjorde i år till Utseende tävlingen =). Men hon ville bara dela med sig av vilka ingredienser hon använt och inte tillvägagångssättet vilket är lite tråkigt för jag blev ju väldigt nyfiken på att baka och smaka dom
Här kommer mitt bidrag till Månadens Sötsak. Tog ett recept som jag hade sedan tidigare och bytte ut smaksättningen till krossade polkagrisar och mörk choklad i bitar
Om det sjunker ner i mitten låter du det vara inne ett tag till. Blanda dom torra ingredienserna och vispa sedan ner dom med mjölken och äggen till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.