Minns inte när jag köpte den men glasburken med vinblad har stått i mitt skafferi och hånat mig så länge att jag till slut gömde den långt in och väldigt högt upp
Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Ställ åt sidan och låt svälla cirka 15 minuter. Ställ åt sidan och låt svälla cirka 15 minuter. Kokostopparna är bakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Det tar sin tid och kräver en god planering men är väl värt besväret. Falafel är bland det godaste jag vet – inte bara vad gäller vegetarisk mat – och då och då handlar jag hem lite smått och gott och gör falafeltallrik till middag
När vi skulle ha middag i fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk. Så jag gjorde vitchoklamousse, enligt lillasysters recept på choklad cheesecake, men jag serverade den portionsvis
Ju mer mina frukostar efterliknar (nyttigare) efterrätter, desto gladare blir jag. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna i den här kreationen
13 September 2015. Lite om mitt liv 2015,. Recept Mat 2015. chilli,. gryta,. jävla starka,. skit starkt. Anettes riktigt jävla starka gryta, skit stark rent ut sagt
Ingredienserna var jag klar över men upplägget blev väl så där när tonfiskröran var en aningens för lös, baguetten inte gick att stänga och sedan var tvungen att ätas med kniv och gaffel
Ikväll satte jag lite guldkant på en av Sveriges vanligaste vardagsrätter, spagetti och köttfärssås. När Jamie Oliver var ny i TV-rutan sa han med väldigt bestämd röst att man inte ska skiva mozzarella, utan riva den
då var det väldans poppis med fondue. Lite 80-tals är väl aldrig fel. läs 80-talet och var väl runt 5-10 år sådär. ca 700 g mört,välputsat kött helst filé av nöt/gris/kyckling. 72z"/> ca 700 g mört,välputsat kött helst filé av nöt/gris/kyckling
När vi var på Slottsträdgården Ullriksdal´s självplock förra helgen plockade jag ca ett halvt kilo av dom mjälla milda bondbönorna som det är säsong för nu
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.