Där hoppade vi på färjan som skulle ta oss till Visby. Vi klev av båten i ett alldeles ljummet Visby. -)Eftersom vi kom fram så sent med båten, så blev det inget restaurangbesök utan bara varsin öl från Visby bryggeri
Vi fick en folder med alla sponsorernas namn efter att vi sprungit Vårruset i Visby. Soppa förknippas kanske mest med ruggig höst och det var precis vad denna sommardag såg ut som när vi åt soppan
Igår cyklade vi längs strandpromenaden från Visby till stugan via Snäck. Första kvällen här i stugan på Gotland gjorde jag riktigt god bruschetta som tilltugg
SystugaHar engagerat mig i syrummet några kvällar - lite lätt panik eftersom jag vill ha något nytt inför resan till Kefalonia - och partyklänningen till Visby måste också bli helt klar
Visby då det är samma koncept). 125 g smör + lite till formen. Makens och min favoritrestaurang alla. kategorier är American Table i Stockholm, (även så klart Kitchen and table i
Ni kanske minns att Monsieur och jag åt vegansk galette på Strykjärnet i Visby i höstas. Då önskade jag mig något krämigt, för även om vi inte äter (animalisk) ost så vill vi som äter hel-vegetariskt faktiskt inte äta torra rätter där osten bara uteslutits
En första hälsning från Visby i form av en kaka. Chokladig, kladdig & salt. Typ hur god som helst. Och förberedd helt i en och samma kastrull - knappt någon disk
Inspirationen till bröd- och chutneykombinationen har hämtats från AT i Stockholm och i Visby - gå dit och avnjut en god middag om ni inte redan gjort det
Vi bor på Gothem logi, i Gothem som du hittar om du kör rakt österut från Visby. Idag är det fredag och då får man äta pizza och ibland bör man faktiskt käka pizza också
nu, kock Bo Nilsson, Donners brunn, Visby. 1 bunt ramslök25 g pinjenöttersaltnymald svartpeppar1 dl olivoljakokande vatten50 g pecorino eller parmesanostLägg ramslöksbladen i mixern tillsammans med pinjenötter, salt ochsvartpeppar efter smak, samt olivoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.