Toppa medvispgräddeoch färska jordgubbar. Blanda gärna ut lemon curden med lite vispad grädde (så blir den inte lika sötsliskig) och bred på fyllningen mellan tårtbottnarna
Anki fick en idé om att baka maränger, något som aldrig lyckats tidigare pga vår gamla dåliga ugn, sen täcka marängerna med grädde, jordgubbaroch sån där kolasås som vi läst om i flera andra bloggar
Hacka chokladen fint och lägg den i en bunke. ½ l jordgubbar. Lägg på den andra marängbottnen och fördela resten av hallongrädden i ett jämnt lager ovanpå
Garnera med hallon, jordgubbar, blåbär och riven choklad. jordgubbar. Till dessert serverades en marängtårtamed äggkräm och hallongrädde och den garnerades med färska bär och riven choklad
Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. Grädda i 140 grader i 1 timme och 45. 1 burk med kondenserad mjölk, jag köpte färdigkokt, annars får man koka själv. 2 liter jordgubbar (lägg även jordgubbar emellan dulce de leche och grädden). riven mörk choklad och florsocker ovanpå 4 ekologiska äggvitor. 1 timme och. 1 burk med. 2 liter jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.