Hacka lök och lägg i stekpannan med svampen och låt steka någon minut. Rensa och skiva kantarellerna. Lägg upp på tallrik och lägg svampblandningen över och rikligt med hyvlad parmesan
Skär ett snitt längs kycklingbrösten på längden. Ochmed en supergod sky eller vad jag ska kalla det, med svamp och grönsaker så känns fyllningen med skinka, ost och basilika lite "nyare"
500 g brysselkål, ansad och halverad. 3 tsk curry (gul). 2 limefrukter, saft och skal. 500 g brysselkål, ansad och halverad salt olja (till stekning) 3 tsk chiliflakes 3 tsk curry (gul) 3 tsk rörsocker 2 limefrukter, saft och skal 1 kruka mynta 1 kruka färsk koriander 100 g aprikos, torkade i mindre bitar men blötlagda
Rostad palsternacka med spenatpesto ochstektkycklingbröstDet ser inte ut att vara så mycket för världen, men att rosta palsternackor i ugnen ger inte bara en makalöst fantastisk doft – det smakar så gott också
Servera med ris eller stekta nudlar. Smaka av med salt, peppar, limen och ev mer honung. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker i mindre bitar
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.