Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Låt svalna. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Det är viktigt att curryn får fräsa med i margarinet, då kommer nämligen currysmaken bättre fram. Runda av såsen med Milda Mat och smaka av den med salt och peppar
Igår gjorde jag en currysåsmed kyckling. Bryn löken på medelvärme i olja eller smör. Låt äpplet gå med en liten stund och häll på vatten, buljong och creme fraiche
Tillsätt kryddor och smaka av med eventuellt mer salt, curry eller chili. Knäck ett till ägg i en annan mixerskål och häll sakta över smör- och oljeblandningen medan du mixar så ska problemet vara löst
Tillsätt cyrry och låt fräsa med en liten stund. En enkel och god currysås som du får till på nolltid. Denna currysåsen är smakrik, krämig och klar på några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.