Postat i. Långskurna skivor av kycklingfiléermed citronsåscréme serverat med pommes frites och toppat med räkor snabbkokta i vin, chilioch vitlök garnerat med citrontimjan
Lägg i vitlöken ochkycklingfiléerna. I torsdags förra veckan i vårt e-nyhetsbrev gick receptet på de här smarriga kycklingfiléerna ut lagom till helgens middagsplaner
Själv hostaroch snorar man vidare, men det är betydligt bättre än tidigare iallafall. Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde medparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Blanda senap med grädden och häll över fisken. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.