Ugnsbakad senapslax med potatissallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk dijonsenap
  • 1 salt och peppar
  • 1 msk senap , vanlig
  • 4 st laxfilébitar , à 150 g
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , pressad
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 vitpeppar och salt
  • 4 st sardellfiléer , finhackade
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 3 st salladslök (ar)
  • 600 gram kokt potatis
  • 3 msk kapris
  • 0.5 dl gräslök, finhackad
  • 0.5 dl persilja, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.