Provade ett recept här hemma med turkiskpeppar i. Stöt eller mortla turkiskpeppar. Ta fram en tjockbottnad kastrull och hög kastrull och häll ned turkiskpeppar, grädde, socker och sirap i kastrullen
1,5 dl vispgrädde½ dl strösocker1 dl mörkt muscodavosocker½ dl mörk sirap1 msk kakao100 g turkiskpeppar1 tsk smörAndra lagret. 1,5 dl vispgrädde1,5 dl strösocker½ dl vit sirap50 g turkiskpeppar1 tsk grovsalt1 tsk smör200 g mörk chokladKoka upp alla ingredienser till första lagret förutom smöret. 100 g turkiskpeppar. 50 g turkiskpeppar
Årets första julgodis blev denna goda chokladfudge med turkiskpeppar. Låt fudgen står i kylskåp i minst några timmar innan man skär den i lagom stora bitar
Mortla den turkiskapepparn (spara lite till garnering) och blanda i chokladsmeten. Strö över lite turkiskpepparkross över formarna eller rulla de runda tryfflarna i krosset, men då kan det krävas lite mer av krosset
Krossa hela påsen med turkiskpeppar, jag gjorde det med hjälp av kaveln, lätt de ligga kvar i den oöppnade påsen, la dubbla fryspåsar runt innan jag bankade på dom
Pricken över iet blir smaksättningen med krossad turkiskpeppar. se Jag gjorde den i rosformade muffinsformar av silikon och dekorerade med lite hallon och krossade turkiskapeppar
En spännande smakkombination blev mörk chokladtryffel som jag rullade i krossad turkiskpeppar. mormors kola som verkligen är jul för mig, varm äpplecider, saffranskrans, tjong, knäckiga kryddkakor, hemmagjord daim, pepparkakor, och tortillasnittar
Den här gången är det en knäck med turkiskpeppar. Turkiskpeppar - knäck. 20 turkiskpeppar karameller (krossas i mortel - försök få olika stora bitar och spara några större bitar att ha ovanpå knäcken senare). 20 turkiskpeppar karameller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.