Kyckling ”tsukune”, jasminpilaff och brynt sojasmör Kyckling ”tsukune”. 1Kyckling ”tsukune”200 g kycklingfärs 2 ägg 1 kruka koriander 4 kvistar mynta 2 tsk ingefära 1 tsk gurkmeja 2 klyftor vitlök 4 tsk fisksås 2 tsk chilipasta www.koket.se
Tsukune – japanska kycklingfärsspett Taru-glaze1 dl japansk soja 1 dl mirin, eller 0,5 dl ljus sirap 0,5 dl vatten 1 dl torr sherry, eller sake 1 msk farinsocker 2 klyftor vitlök 2 cm färsk ingefära www.koket.se
Tori Tsukune Nabe Goma Fumi (Kyckling köttfärsbullar gryta med sesami smak) Under vintern är Nabe, grytor, mycket populärt i Japan. Men det finns så många typer av grytor och även ingredienser är baserade på ditt val Laga japansk mat hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.