Deg25 g jäst [0,5 paket] 350 g mjölk, kall [3,5 dl] 55 g ägg [1] 700 g vetemjöl [11,5 dl] 5-15 g kardemummakärnor, stött [0,5-1 msk] 120 g strösocker [1,3 dl] 110 g smör, rumsvarmt 5 g salt [1 tsk]
Ingredienser Portioner. ca 5 dl saft av 2 apelsiner (2 apelsiner motsvarar ca 2,5 dl saft) 250 g fryst mango 1 dl riven kokos 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan
Deg25 g jäst [0,5 paket] 350 g mjölk, kall [3,5 dl] 55 g ägg [1] 700 g vetemjöl [11,5 dl] 5-15 g kardemummakärnor, stött [0,5-1 msk] 120 g strösocker [1,3 dl] 110 g smör, rumsvarmt 5 g salt [1 tsk]
Om du har en burk krossad ananas hemma kan du tillsammans med crème fraiche göra denna goda paj. Lyxvarianten är att lägga bitar av färsk ananas på pajen vid serveringen
Bacardi Breezer Tropical Watermelon (nr 1792)Jag har precis öppnat denna goda dryck och för närvarande är detta min favorit när det gäller Bacardi Breezer
Skala och kärna ur frukterna. Skär dem i bitar. Skrapa kärnorna ur passionsfrukten med en sked. Mixa frukten och bären med flor med jordgubbsmak, apelsinjuice och vaniljsocker väl
100 g Parrot’s tropical fruit, hackad. Blanda samtliga ingredienser med mjukt smör. Rör ner chokladen. Dela degen i 2 bitar och forma dem till ca 15 cm långa längder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.