Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Kolla fisken efter en stund, tillagningstiden beror på hur tjock fisken är. Den här fiskrätten är dessutom väldig enkel att göra och den är sprängfylld med smaker som funkar suveränt ihop
Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m. Julia är tillbaka i stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé
Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party. Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd
Under åren har mängderna ändrats, men grunden är Agnetas. Hon har gett mig många tips då det gäller matlagning (båda mina systrar är väldigt duktiga att laga mat) och för länge sedan fick jag ett recept på rödbetssallad av henne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.