Längst upp har vi vegan raw morotsbollar (som pumpor), och till höger ser vi "chokladkräm med karamelliserade chokladgryn och thin crisp" igen som jag visade i fotot innan
Dela i två lika stora delar. Stöt saffranet tillsammans med lite av sockret i en mortel. När degen jäst klart, stjälp upp den på ett mjölat bakbord och arbeta
Mixa de tinade ärtorna och rör ned tillsammans med potatisen. Häll av fiskspadet från formen och strö över räkorna och gratängsåsen "Middagsklart" från Abba
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients togetherfor 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Forma biffar (blöt händerna mellan varje biff så fastnar det ej på händerna) å stek i medelvarm pannaStek i det som känns bäst (vi använde milda culiness, men det funkar med vilket fett som helst)
You can also throw everything in the crockpot and set it on low or high with the top off. I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed
Skala citronerna, ta bort det vita och skär i mycket tunna skivor. Ha ner hela smeten i pajformen. Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg. Ta hälften av degen och tryck ut den i en pajform, sätt in i kylen i minst 30 minuter. 2 nypor salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.