Varva tårtbotten med hallonsylt och kinderäggfluff. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar medträningoch god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Veckan har innehållit så mycket kunskap om bra mat ochträning, varvat med historier från deltagarna om hur de fått ett mycket bättre liv tack vare övergången till LCHF
Allt kan och kommer säkert att förändras imorgon men jag njuter av situationen medan den pågår. Andra börjar så smått äta fastlagsbullar men jag kör fortfarande med saffransbullar
Passet gick superbra och jag fick bra kontakt med musklerna + att min axel knappt gjorde ont. Avslutade sen med sidolyft i olika vikter utan vila emellan
Blanda äggulorna med vinägerreduktionen i bunken, och värm försiktigt över vattenbadet. En riktigt fin biff, blodig biff, med hemlagad bearnaisesås därtill
Saftiga och mjuka vanilj och mandelbottnar, varvas med syrlig och fräsch limemousse, len och fluffig hallongrädde och avslutas med en söt "whipped cream cheese frosting"
Efter semestern, som för min del inneburit ett väldigt kärt och intensivt umgänge med kött, ost och vin, har jag fått en ny kompis runt magen som jag hyser semesterflirtskänslor för - den var charmig och rolig i solsken, men den gör sig inte lika bra i eftertankens kranka blekhet
Pannkakor, the real deal - med jordens enklaste och godaste nutella. Stek sedan pannkakorna i kokosolja eller smör på medelvärme på båda sidor tills dom är gyllenbruna och frasiga
För den som tränar riktigt hårt, både styrka och/eller kondition kan jag tänka mig att det kan vara nödvändigt att fylla på med lite extra energi de dagarna - både före och efter ett träningspass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.