God Morgon på er alla sommarbloggläsare. Vilken start på dagen. De andra sover fortfarande och jag kan tassa runt här hemma alldeles själv och bara njuta av tystnaden
Här ska ni få se beviset på att form ingen betydelse har. Denna bild fick jag av Kaija en läsare och bakare, detta är receptet Kransbröden ur Baka matbröd med LCHF x 3 = två fina limpor
Nu med nya mobilen har jag mer plats för appar så har börjat med Runkeeper igen, har ju tränat iallafall också men det blir liksom lite pepp att "dokumentera"
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Jag har skrivit om det tidigare, att jag egentligen tycker det är svårt att tillaga så det blir bra. Jag har tidigare gjort ett riktigt lyckat mos som passar utmärkt till husmanskost
Hoppas era juldagar har varit bra. ett recept jag fann som gjorts av ingen mindre än herr Mannerström. Å så har man varit så mätt hela julen, trots att jag i år försökte tänka mig för Men två omgångar ris a la Malta lägger sig ju lätt som ett täcke överst och skapar en härligt god mättnadskänsla
Fyllningen i min rulltårta idag blev hallon och blåbärssylt. Och idag ska jag iväg och träffa min farmor för första gången på väldigt länge och tänkte ta med fika så nu på morgonen har jag bakat havredrömmar och rulltårta
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu har jag varit på gymmet och håller på att göra sallad med räkor, Scampi sallad, 3 pers
Antingen som Helena och smaksätta med ägglikör eller varför inte cointreau. När vi skulle ha middag i fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk
Blanda alla ingredienser till marinaden och gnid i köttet med kryddblandningen. Nästa gång kommer jag ha i mer kryddor, så jag har lagt till dem i parentes i receptet
) Ingen skyltsöndag för del blev det och det är helt och hållet vädergudarnas fel, det blåser så hårda vindar att till och med vattnet i toastolen gungar
Häll försiktigt i mandelblandningen i marängen och rör med en slickepott. Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.