Blanda ihop med resten. Vispa ägg och socker pösigt. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
Tillsätt det smälta smöret och mjöl blandat med bakpulver och rör om. Blanda alla ingredienser i en kastrull och sjud under omrörning på medelvärme tills blandningen tjocknar
Min svärmor bjöd på en väldigt god toscakakamed kokos när vi hälsade på i Stockholm sist. De recept jag hittade på nätet var alla chokladkakor med kokosglasyr, vilket säkert är gott, men inte vad jag var ute efter
Min fina granne Carin hade bakat Mandelmanns toscakaka och Olof kom över med en stor bit till oss. SPeciellt roligt när man varit hos Mandelmanns på besök, fått se hur det ser ut där och till och med träffat dem för en pratstund
Tillsätt mjölet, blandat med bakpulvret, smöret och vispgrädden. Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant (ca 24 cm i diameter). Grädda toscakakan i nedre delen av ugnen 20-25 minuter
Tosca 100 g mandelspån 50 g pistage (detta hoppade jag över och ersatte med mandelspån) 100 g smör 1 dl strösocker 2 msk vetemjöl 2 msk mjölk 1 nypa salt (Obs
De senaste gångerna jag har gjort sockerkaka har den sjunkit ihop lite i mitten av någon anledning, men jag är inte den som ger upp i första taget, så igår bakade jag en "Toscakaka"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.