Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 fasta äpplen 75 g Arla® Svenskt Smör kallt 3 msk rårörsocker 80 g skalade pistagenötter 1 msk honung ½ msk Arla® mjölk 2 msk vetemjöl 3 dl Arla® vispgrädde
Toscaäpplen - 2 till 4 portioner. Här frestar jag er med ett höstigt recept som passar utmärkt som både mellanmål och efterrätt - ugnsbakade äpplen med toscatäcke
Ta ut kärnhuset eller ta hjälp av en äppelsvarv. Smörj en ugnssäker form och ställ äpplena i den. Smält samman smöret , socker , sirap, mjöl och mjölk i en kastrull
Jag bara älskar tosca och klassiska toscaäpplen, men jag avskyr bitar av kärnhus. Lösningen blev att skära tjocka skivor av äpple, skära ur kärnhuset, steka dem i smör och sedan på med det gottiga toscatäcket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.