Igår var mitt kylskåp ett tomt gapande hål ochlikaså var min mage, men någonting har man ju ändå alltid hemma så efter lite rotande bestämde jag mig för att det fickbli en enkel pasta
För de som äter gluten- ochmjölkfritt kan man vara säker och trygg när man handlar hos oss. Nätbeställningen av mat är på väg och jag ser fram emot att få den nu till lunch
Hittade köttfärs ochharicot verts i frysen, tacokrydda iskafferiet (LCHF-klubbens tacokrydda som är uuurgod och dessutom inteinnehåller socker eller jäst), krossade tomater, vispgräddeoch ruccola fanns i kylen
Dela degen i tre delar och rulla till avlånga rullar, ungefär lika tjocka som ett finger. Doppa ändarna av rullarnai chokladen och låt stelna på bakplåtspapper
Nu ska jag bädda ner migi soffan och vänta på att mannen kommer hem från sina föräldrar. Nu blev det som sagt inte så, och därför passade det bra att jag lagade något annat
Tomma tallrikaroch kommentarer som -detta var det godaste jag ätit. Efter att ha fräst purjo och morot lätt i smöret, häll på vattnet och när det kokat upp stoppar man ner allt utom fisken, grädde, cremé fraicheochdill
Äggen hade passerat sitt bäst före-datumordentligt, men då är det bra att veta att ägg datummärks för förvaringi rumstemperatur, förvarar man dem i kylen håller de minst en månad till
Låt alltsammans snabbt värmas på, och rör sedan ned Maizenaredningen. Jag beskriver hur jag gjorde, och det blev tillmin glädje uppskattat av hela familjen, vilketverkligenintealltid är fallet
Inte så svårt att fixaioch med att jag hade ett par literfärdig hemgjord benbuljong i frysen. Men då får man vara litekreativochhitta på något med det man har
Inte nog med att det är kallt, det ska bli snöstorm och ännu kallare i dagarna. Men, det är ljust längre på eftermiddagenochtidigare på morgonen i alla fall, alltid något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.