Vi man göra det enkelt för sig till lunch är omelett ett av mina allra bästa och godaste tips. Så enkelt att variera också helt efter vad som finns hemma i kylskåpet
Här kommer receptet på Morbergs sommar cocktail. Han har tillsammans med en av de duktigaste barkilllarna I Stockholm (Tony Yilmaz på Tiki Room) tog fram en god sommardrink som jag skulle kunna servera mina gäster under midsommar
Nånting som är väldigt tacksamt att servera i vår familj är kycklingben. Dom är billiga, enkla att tillaga och kan ätas både varma nygrillade, eller kalla dagen efter
Lagade en rejäl form med ratatouille häromdagen. Nicke är hemma och sjukskriven för ryggen då han lyfte en kassaskåp på jobbet och det sa ”KNAK” i ryggen
Är det inte galet vad gott det är med grillat, speciellt när kvällssolen värmer en aprilkväll. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Det är ju semmeltider så det bara dånar om det, även om själva fettisdagen är om några veckor. Jag har ju låtit kreativiteten flöda och sedan har jag också knarkat semmelinspiration på nätet
Godmorgon. ♥. Jag märker att morgnarna är värst än så länge. Nu gick jag också igenom bilderna i kameran och hittade fler bilder som jag tog de två sista dagarna
Det verkar som en hel del, inklusive oss, har problem med att kommentera på andras bloggar. Ankis syrra kunde omöjligt lägga en kommentar på ett inlägg i vårt kök igår och även andra har hört av sej via mejlen med samma problem
Croque Madame är makan till Croque Monsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå. Riktigt mättande med mycket energi och snabbt lagat till lunch eller mellis
Godmorgon. Ja, herreminjeee vad tidigt jag är vaken igen fast det är Söndag. Men ingen rast och ingen ro, jag känner lite stress över dagen då vi får gäster kl 16
Måste bara dela med mig av det här brödet jag bakade i morse. Wooooow, så gott. Tony mumsade för glatta livet, Thedde åt som en tonåring och Milo åt en hel (riktigt bra betyg)
½ msk Tonys krydda. Jag gjorde ett gäng matlådor till Nicke igår och det blev färs denna gången. En enkel köttfärslimpa med wokgrönsaker, gröna ärtor och en galet god pepprig gräddsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.