majonäs, olivolja, vinäger omman vill ha det Blanda ihop ingredienserna och servera till bröd de gör man i latinamerika Chile eller till pasta eller som fyllning i bakad potatis
Fyll tunnbröden med sallad och tonfiskröran. Låt tonfisken rinna av väl och mosa den med en gaffel. Blanda tonfisk, ägg, rödlök, crème fraiche, majonnäs, dill och citronskal
LCHF, Tonfiskröra . En återkommande favorit. Jag blandade ihop tonfisk, lök, majonnäs (rikligt), delade cocktailtomater, dijonsenap, vinäger… Detta serverar jag på en salladsbädd och ringlar över en god olivollja
Tonfiskröra, lika perfekt till ägg, som till smörgåspålägg. Studentmat,. Tonfiskröra. Bara blanda ihop och ätas direkt, eller som pålägg somman kan förvara under ett par dagar i kylen
Låt tonfisken rinna av i en sil, mosa sedan den. Finhacka en rödlök och knippen med dill och blanda ner detta i tonfisken tillsammansmedcrème fraichen, och rör ihop allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.