Tonfiskröra. para el tesito. majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihopingredienserna och servera till bröd de gör man ilatinamerikaChile eller till pasta eller som fyllningi bakad potatis
LCHF, Tonfiskröra . Fisk. En återkommande favorit. Jag blandade ihoptonfisk, lök, majonnäs (rikligt), delade cocktailtomater, dijonsenap, vinäger… Detta serverar jag på en salladsbädd och ringlar över en god olivollja
Tonfiskröra, lika perfekt till ägg, som till smörgåspålägg. Fisk och Skaldjur,. Tonfiskröra. Bara blanda ihop och ätas direkt, eller som pålägg som man kan förvara under ett par dagar i kylen
Olika sorters salladsblad från odlingen. (spenatblad, romansalladsblad, surblad och machésallad). Lägg salladen på tallriken och tonfiskröran på toppen
Låt tonfiskenrinna av i en sil, mosa sedan den. Finhacka en rödlök och knippen med dill och blanda ner detta itonfiskentillsammans med crème fraichen, och rör ihop allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.