Förra veckan så hade Leah en kompis över som är vegetarian. Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på och tänkte att barn älskar alltid köttbullar, så varför inte göra vegetariska såna
Stek i smör eller olja. 2-3 msk smör eller olja. 2 grönsaksbuljongtärningar 2-3 msk smör eller olja. Här i Sverige har vi ju vissa standardrätter som alltid finns med vid alla högtider
God morgon från ett mycket riktigt blåsigt Skåne. Brrrrr. Det är nästan så jag inte vill gå ut idag men huset är fullt av folk och vi ska hinna avverka en hel del dag
Riv eller mixa mandeln fint, riv också osten på den fina sidan av rivjärnet och finhacka löken. Foto. Theres LundénDet här är absolut det närmaste vi har kommit traditionella köttbullar i både smak och konsistens
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
För en tid sedan fick jag en fin - och oväntad - present av S&E. Green Kitchen Stories, skriven av David Frenkiel och Luise Vindahl (som drivit länge drivit bloggen Kitchen Stories)
Kanske inte så mycket för att det är nya oväntade saker, men för att den är upplagd med recept för olika tillfällen (typ när det måste gå fort efter förskolan eller när man vill laga lite festligare) och dessutom med ett tänk för att lättare gå hem hos barnen
Köttbullarna gör du som du vill ha dem eller som jag gjorde här, fräscha och med mycket smak. 100 g herrgårdsost (eller liknande mild ost, t. 100 g herrgårdsost (eller liknande mild ost, t
Jag kanske får ta gå ner i källaren och gräva fram den där lilla hinkgrillen jag köpte för några år sedan och börja smyggrilla på balkongen eller i parken bakom huset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.