Med stekt Karl Johansvamp, färsk parmesan, vitt vin, vitlök, grönsaksfond och hemligheten att röra ofta ochmed mycket kärlek ( och en tjockbottnad kastrull) kan den inte bli annat än gudomligt god
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlökoch lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Toppa gärna med lite extra parmesan. Kika gärna under min kategori med vegetariska maträtter för fler inspirerande rätter och varje måndag dyker det upp ett nytt vegetariskt recept
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöksoch persiljesås. Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper, lägg dem med skalsidan nedåt och strö över riven parmesanost
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Pressa i en vitlöksklyftaoch tillsätt timjan. Jag älskar timjan och tycker den passar ihop med nötkött ochkrämiga såser, men här tar du precis vad du gillar bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.