September 2011 startade jag min surdeg, det är en surdeg av vete. Det bakas mycket på surdeg nu och fler och fler i min omgivning har startat sin egna surdeg
Hej. Nu börjar i alla fall jag längta till julbaket. Jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha för julbak i år då allt beror på när bebis vill komma och om bebis kommer låta mamma gå tid att stå i köket
Här har jag korsat en Prinsess tårta med en Carl Gustav tårta, resultatet blev den här tårtan. Det är många tårtor just nu, men vi är flera i familjen som fyller år på sommaren
Pita gyros hemma -12 (ursäkta oskärpan. )Pita gyros på Korfu -07KEBAB2 kg nötfärs (jag hade i ½ kg lammfärs också)½ dl krossad svartpeppar2 msk saltBlanda ordentligt, t
Till dekorationerna på sidan av tårtan använde jag mig av en sån här ->Länk. Det här var verkligen inte den tårtan jag först hade tänkt göra till midsommar
RÖDKÅLSALLAD MED SAFFRAN OCH CHILI. Den sista tiden har jag haft en fantastiskt sug efter just rödkål. Det har visat sig att min kropp just nu behöver ha kål, jag har vart sugen på både rödkål och vitkål
Eftersom vi hade några icke-köttätare gjorde jag moussen på veggel istället för gelatin och så dubblade jag receptet, vilket räckte fint för nio personer
Till denna rätt rekommenderar vi ett fruktigt Chardonnay-vin. 300-400 gram frysta tigerräkor. Låt fräsa på medel- till hög värme cirka 3 minuter. 300-400 gram frysta
-) Den var helt sagolikt god med köttiga räkor och lagom krämig. -) Och så kunde jag inte låta bli att slänga ihop ostpuffarna som jag hittade i Mårtenssons kök som tips inför nyår
Det blev två burkar bönor som nu ska jäsa i rumstemperatur 8-10 dagar och det blev tre burkar gurkinläggning av 1 kg gurka. Skiva de tvättade gurkorna tunt (1-4 mm). 8-10 dagar och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.