Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Klassisk brittisk street food. Blandamandelmjöl, parmesanost, salt och peppar i en djup tallrik. Blanda samtliga ingredienser och ställ kallt i väntan på servering
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Det behövs faktiskt inte så mycket mer än så för att få en helt fantastisk frukost. Vegan and Raw Chocolate Nana Cream bowl med massvis med goda garneringar
4-6 500 g makaroner 1 l mjölk 6 msk smör 3/4 dl vetemjöl 1 riven, liten vitlöksklyfta 1 tsk dijonsenap 2 krm cayennepeppar 1 tsk salt 150 g riven lagrad cheddarost 150 g parmesanost eller gruyère 1 dl panko (asiatiskt ströbröd) Lägg till i inköpslistan
Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. 3 dl standardmjölk. Så här gör du. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, gärna gjutjärn, vispa ned mjölet och bryn i ca 2 minuter
Men tillbaka till ämnet, stundom känner jag mig lite extra romantisk och lite extra varm i hjärtat, man tenderar att göra det när man är gift md en underbar man
Blanda ner agavesirap. Morotskaka. Något som är så gott, saftigt och alltid ett säkert kort. Om man gillar klassisk morotskaka kommer man att älska denna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.