En Vanilj- & Whiskeymilkshake med Pudrad kakaooch Chokladnibs påtoppen. Låt glassen mjukna lite, vispa under tiden vispgrädden mjuk och fluffig, den ska fortfarande vara lite rinnig (vispa INTE på elvispens högsta hastighet utan snarare på den lägsta tills grädden är len och fluffig)
Italiensk torrone är en vit nougat med hasselnötter. Det finns både mjuk och hård. Jag föredrar en kladdkaka baserad på mörk choklad men idag försökte jag göra ett liknande recept påkakao
Igår lagade jag en ny variant på paj och eftersom jag hade en bit chevre hemma i kylen tänkte jag snabbt ihop ett recept med inspiration från en Pizza jag brukar äta på Pizzeria Elvan, som jag anser lagar de bästa pizzorna i stan
Igår lagade jag en ny variant på paj och eftersom jag hade en bit Chevre hemma i kylen tänkte jag snabbt ihop ett recept med inspiration från en Pizza jag brukar äta på Pizzeria Elvan, som jag anser bakar de bästa pizzorna i stan
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chips och det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade medoch smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Ta ut och garnera med färsk basilika sen är det bara att sätta kniv och gaffel i underverket
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
♥ Veckan rullade på trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.