Det är bara fyra dagar kvar till julafton och vi bjuder på ett receptpå knäck, ett väldigt populärt julgodis som jag tyvärr inte är ett fan av, men min sambo tvingar mig att blogga om det
Tänk på att dubbla receptet om du vill ha lite fler. Det kan ju vara så att man inte har haft tid att stå och vänta på knäck eller har haft tålamod till att koka kola
Så här kommer receptet. Häll av pastan lägg den i en ugnsäker form häll sedan på skinkblandningen och sist sn rivna strö över den rivna osten, sedan in i ugnen ca 210 grader i 5 min
Att låta bladen torka i rumstemperatur har vi inte plats till så det blev att leta efter tipspå att torka bladen i ugnen och det hittade vi hos en bloggarkollega i ett annat kök, närmare bestämt Madeleine i Landleys kök
För fler receptpå ”raw” julgodis titta gärna in på Karin Rahms Blogg, Green Earths Blogg (där jag för övrigt köper nästan alla mina ingredienser) och såklart på Food Pharmacy’s Blogg
Ja det va några tips till julbordet i alla fall. Rödbetsallad är ju bara så god testa gärna att göra nån av dom här varianterna, goda är dom bägge två beroende på om man tycker om pepparrot eller inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.