Ett underbart tipspå en snabb och enkel rätt, men såååå. Under tiden gör du Potatismos, som du serverar till och det är väldigt gott med några Persiljeblad på toppen av moset
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Recept kommer givetvis ut senare. Nu ska det övas, både på jobbet och hemma. -) Jag får skylla på att jag varit på kurs tors-fre denna veckan, en Photoshop kurs
och det är så himla mjukt ochgott. Igår hade vi en så blåsig och kall dag här hos oss. Och vad är väl lämpligare än att ställa till med brödbak en kall och ruggig dag
Till efterrätt blev det en saffransostkaka, receptet hittade jag på Kostdoktorns hemsida. Jag kan tipsa om att inte ta för mycket av bittermandelaromen, jag gjorde det och det tog liksom överhanden, håll dig till några få droppar eller hoppa över
Ramslöksaioli och ramslökssmör, gott till grillat och fisk. Ramslökspesto, gott till det mesta. Känn efter så att bladen är helt torra och smular sönder lätt, låt dom annars stå inne någon minut till innan du tar ut dom
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.