En klassiker hemma när jag växte upp var mammas egenkomponerade köttfärslåda med ris och curry. Jättegott och mycket mat, vilket är perfekt för matlådor
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 1 gul lök 2 vitlöksklyftor ca 500 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 tsk timjan 1 tsk oregano 100 g fetaost 1/2 dl vatten 1 gurka 1 dl matyoghurt 4 tomater 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja 1 förp persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Tacos skulle jag nog kunna äta minst två gånger i veckan, jag älskar verkligen det. -) Det blir ju dock kanske lite enformigt om man skulle äta tacos på samma sätt varje gång men man kan ju variera sig som tur är
Vi pratar om allas vår Mat-Tinas gnudi som hon lagade till i ett av avsnitten i serien "Tina hälsar på", närmare bestämt när hon var i Italien och besökte någon fotbollsspelare som vi knappast visste vem det var
Köttfärslåda. Hej allihopa. Jag har haft riktigt mycket översättningsjobb de senaste dagarna, vilket är bra för plånboken, men mindre bra för bloggen, så det har varit lite glest här de senaste dagarna
Koka 6 ägg. Blanda ihop lättfil, créme fraiche och majonnäsen. Lager 1. Tag fruktcocktailen, sila av spadet och lägg bären i en bunke, ev, krossa dem lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.