Tacos skulle jag nog kunna äta minst två gånger i veckan, jag älskar verkligen det. -) Det blir ju dock kanske lite enformigt om man skulle äta tacos på samma sätt varje gång men man kan ju variera sig som tur är
400 g spaghetti 200 g champinjoner, skivade 1 klyfta vitlök, riven 100 g körsbärstomater 2 dl vispgrädde 200 g riven ost (t ex prästost) 150 g rökt skinka 1 kruka färsk oregano matolja, till stekning salt peppar
Koka 6 ägg. Blanda ihop lättfil, créme fraiche och majonnäsen. Lager 1. Tag fruktcocktailen, sila av spadet och lägg bären i en bunke, ev, krossa dem lite
Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader. Kavla ut degen till önskad storlek på pizza. Täck degen med tomatsås, champinjoner och oregano
Lägg upp ett par skopor glass i 4 höga vinglas, stänk över vodkan och toppa med Spumante. Strö några flingor havssalt på toppen och avsluta med lite olivolja
Jag börjar med att tillägga. Om det är någon krydda du ej gillar så minska den, eller uteslut den. Blanda alla ingredienser på listan från krossade tomater till och med strösocker i en gryta
Skala och skiva lök och vitlök, dela tomaterna (om dom är stora) och strimla chilin. Fräs lök, tomater, oliver, vitlök, och chili i olivolja i en bred låg kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.