Droppa sedan ner olivoljan medan maskinen är igång. Ruccolakräm 4-8 port150 g ruccola1 vitlöksklyfta1,5 dl olivolja2 dl solrosfrönsalt och peppar2 msk vit balsamvinäger1 msk flytande honung (kan hoppas över om man är strikt LCHFare)150 g västerbottenost0,5 citron, rivet skal och saftMixa allt utom olivoljan i matberedare. Ruccolakräm 4-8 port
Mina bihålor har börjat värka lite och med tanke på mina eländiga bihålor så gäller det att börja medicinera i tid den här gången så jag slipper bli lika dålig och få lika ont som senaste gångerna
Det blev tre olika snittar, bla Brushetta medruccolakräm från Sommar med Ernst. Inte för att det så mycket att fira nuförtiden, men alltid ett tillfälle att träffas, umgås med nära och kära och bjuda på god mat och dryck
Här hittar du receptet på ruccolakrämen som vi serverade till fisken. Glad alla hjärtans dag. I dag tänkte jag tipsa om en god fräsch sallad som passar till det mesta
Idag åt vi fisk medruccolakräm men igår åt vi kycklingklubbor och briegratinerade grönsaker. Nu ska jag sätta igång att klura vad jag ska tillaga för gott med vaniljstång
Servera med pasta typ gnocchi, ris eller couscous. 2-3 msk färsk timjan (funkar även med torkad). 2-3 msk färsk timjan (funkar även med torkad). 3-5 minuter Servera med pasta typ gnocchi, ris eller couscous
Jag har oerhört svårt för att göra mig av med dessa. En annan storfavorit är Ernst ruccolakräm. Just nu ligger en gedigen hög med vårnummer av Elle mat & vin på mitt sängbord
Och om man nu, trots allt, vill ha ännu ett tillbehör till de ugnsrostade nypotatisarna och den grillade köttbiten, så kan man mixa ihop en enkel ruccolakräm*
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.