Jag river alltid mandelmassan och blandar den med lite grädde. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra i mixer om man vill ha den lite fastare och mindre kornig
Vispa margarin, socker och vaniljsocker poröst med elvisp. Häll chokladsmeten över den ljusa smeten och rör ihop de två smetarna slarvigt med några få tag så man ser färgskillnaderna
Istället för den traditionella kakan med enbart kakao i den mörka smeten har jag i detta recept blandat i hackad choklad och förgyllt den ljusa smeten med ljuvligt, rivet apelsinskal
Mixa mandlarna fint med mixern. Skålla och skala mandeln. Tillsätt socker och se till att allt mixas. Tillsätt äggvitan och vatten och kör till en hård smet
Vispa margarin, socker och vaniljsocker poröst med elvisp. Häll chokladsmeten över den ljusa smeten och rör ihop de två smetarna slarvigt med några få tag så man ser färgskillnaderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.