Men den här gången slog vi till på en ny liten rätt, nämligen Räksaganaki. Vi dukar gärna fram det när man inte riktigt vet vad man är sugen på, och vill ha lite av allt
Dela det här. Istället för att köpa smörkola i affären, som så klart innehåller en massa skit, kan man faktiskt enkelt slänga ihop lite smörkola själv som dessutom är LCHF
Precis så såg det ut i Mårtenssons kök igår, och säkert på en hel del andra håll i Sverige. Ja, nu känns det som att livet har återgått till det lite mer "vanliga" när väckarklockan ringer på morgonen, frukosten intas i en hast för att vi låg och drog oss lite väl länge, cyklarna rullar åt vars ett håll på väg till jobb och hemma igen är det tvättstugan som gäller
Sover alldelens för länge så nu ska vi börja ställa klockan så vi inte blir för lat. Nu ska det bara upp lite hyllor i scraprummet så då är väl i stort sett allt klart (för stunden i alla fall)
(Rosta hackad mandel). Vi är många som gillar att tända ljusen, pynta lite extra och framförallt göra godsaker att bjuda på till alla glöggmys, adventsfika etc
Blanda ev i lite av ansjovisspadet. Räkröran är väl tilltagen så det som inte får plats i skalet kan serveras i en skål bredvid, ifall någon vill ta lite extra av den goda räkröran
Fördela hack av kanderade violer i smeten och häll upp i små spetsglas. Den goda vårmiddagen förra helgen avslutades faktiskt med varsin liten, men naggande god efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.