Den här godbiten, som nu fått namnet Chocolate Banana Mousse Cake, bakade jag i helgen. Det är en no bake kaka (som alltså inte kräver ugn) i två lager
Banana chiffon cake. Jag valde Banana chiffon rulltårta till min marsipan rulltårta eftersom jag hade många väl mogna bananer hemma och jag ville gärna prova ny smak av rulltårta fyllning också
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. Jag vet förvisso inte om det är rätt att kalla den kaka, för det är en kombination av en "poke cake" (det vill säga en kaka med "hål i") och en brownie, som därefter har en chokladglasyr samt chokladvispgrädde som får den att likna
. En hittepå kaka som blev lyckad i all sin enkelhet. Jag bakade en sockerkaka och kokade upp 0,5 dl vispgrädde och 0,5 dl osötad kondenserad mjölk tillsammans med 1 tsk äkta vaniljpulver och 0,5 dl strösocker
Kärt barn har många namn - när jag bodde i England kallade en kompis den för "left over cake". This lovely cake was called "left over cake" by a friend of mine when I was a student in Brighton - can't think of any better tasting combo of left overs
Either slice thebanana and freeze it or bake a cake. Mix in the mashed banana. I also added chocolate flakes in the batter, but you can also use chopped chocolate
Cake pops är ett otroligt sött bakverk att se på men i ärlighetens namn vet jag inte om jag någonsin fått i mig en hel klubba vid ett och samma tillfälle
//Matilda Banana Chocolate Hazelnut Caramel Cake. Nu ska ni få höra på något gott. bananbottnar, salt kolasås, chokladganache, nutellamarängsmörkräm och hasselnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.