Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg. Jag har mestadels bjudit er på gamla favoriter när det gäller Alla Hjärtans Dag-recept men här kommer ett nytt som är så himla fint och gott
Det kan inte vara många som missade hysterin och uppståndelsen kring semmelwrapen som Mattias Ljungberg, konditor på Tössebageriet skapade tidigare i år
instagram 100kitchenstories. Smörgåsar och smörgåstårta är verkligen en typisk svensk och skandinavisk rätt som serveras vid olika typer av bjudningar som till exempel födelsedag, bröllop, möte, minnesstunder osv
Also the combination banana, peanutbutter and dark chocolate is really yum. Mug cake är något som är väldigt enkelt och smidigt att tillaga samtidigt som det blir bra resultat när man inte har tid att stå länge och baka
This cake is moist with a taste of chocolate and banana. We had a sad banana at home that no one wants to eat anymore, but I also don't want to throw it in the garbage
4 st ägg160 g strösocker10 g SP (spongecake stabliser)133 g vetemjöl special4 g bakpulver½ tsk salt70 g vispgrädde40 g smör1 ½ tsk vaniljsocker1 msk Matcha grönt te pulverGör så här1
Den här godbiten, som nu fått namnet Chocolate Banana Mousse Cake, bakade jag i helgen. Det är en no bake kaka (som alltså inte kräver ugn) i två lager
Ha i mascarpone osten försiktigt med en sked. (Har du vispat grädden hårt innan du blandat i mascarponen så kommer grädden klumpa sig när du då ska ha i mascarponen
Om någon, mot all förmodan och dennes bättre vetande, skulle be mig om ett liknande råd så skulle det bli "You can never have too many recipes with chocolate, peppermint or on carrot cake"
Kärt barn har många namn - när jag bodde i England kallade en kompis den för "left over cake". This lovely cake was called "left over cake" by a friend of mine when I was a student in Brighton - can't think of any better tasting combo of left overs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.