Ett typiskt ryskt bröd som är både syrligt och sött på samma gång. Man utgår från en skållning som sedan syras med rågsurdeg, och tillsätter en hel del svart sirap för att balansera
Jo, för butiken jag arbetar i blev utnämnda till "Store of the year". ) Igår var det nämligen dags för benen att få sig en rejäl genomkörare, och jag får nog erkänna att jag är lite orolig för hur det kommer kännas imorgon, för den förväntade träningsvärken som jag trodde skulle komma idag infann sig aldrig
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången
Oj, så gott och pinsamt enkelt att fixa ihop det här var. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Jag är fortfarande sjuk och det är så trist att inte kunna träna. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Tänkte idag tipsa er om en riktig klassiker, nämligen slottsstek med en riktigt god gräddsås, kokt potatis, kokta morötter, pressgurka och svartvinbärsgelé som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.