Häll i wokgrönsakerna och låt dem woka medkycklingen ett par minuter. Servera tillsammans med nudlar. Ingredienser för 4 personer400 g kycklingfilé1 påse Chicken Thai Wok spice mix250 g wokgrönsaker150-200 g babyspenatca 2 dl vattenGör så härStrimla kycklingen och stek den. 400 g kycklingfilé
Börja med att strimla kycklingen i bitar. (Du kan självklart servera detta med ris. Stek sedan kycklingen i olivolja tillsammans med vitlöken i en wokpanna
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon. Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.