vegetarisk thaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härliga thailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka
Nej, jag har inte ätit min gjutjärnsgryta, men däremot innehållet. Ha i tomat purè, vinet och buljongen och rör försiktigt runt (köttet behöver inte brynas)
Själv sitter jag på ett tåg på väg till mitt föräldrahem - så helgen kan inte bli annat en bra. Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
Thaimat med kyckling, 4 pers. Lägg i alla grönsaker och kycklingen på samma gång, låt fräsa ihop lite lätt, (denna rätten ska inte steka utan kokas) och häll sedan på kokos mjölken, nu ska detta koka ihop och kycklingen ska bli helt klar, det tar ungefär 10 minuter, tillsätt tamarin soja och fisksås
Wiktor åt hos en kompis medan Wilma hade två "sovaöverkompisar" här och de ville inte äta thaimat. I dag hade min man bestämt att vi skulle äta thaimat till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.